דבר אחד ביום שאת אוהבת זה ה׳השטאג׳ שמרכז את כל מה שאני מרגישה וחווה מאז שפגשתי את האני הבוגר שלי. מקפידה לעצור מידי פעם ולעשות דבר אחד ביום שאני אוהבת. גם בתקופות הלחוצות ביותר – עוצרת לחוות וליהנות.
עם השנים "דבר אחד ביום שאת אוהבת" , הפך להיות חלק מחיי ואני מנסה ליישם את התובנה הזו כל יום בדברים קטנים עד גדולים. וכך, מידי חודש כשאני מביטה לאחור – אני מזהה מה אהבתי ואשמור, ולאן לא ממש נראה לי שאחזור. ההמלצות שלי כמובן סובייקטיביות ואינן מטעם גורם זה או אחר, אבל כשאני נהנית ואתן שואלות ומתעניינות למה לא לשתף גם אתכן?! אז הנה הפוסט השני שלי במדור החדש בו כל חודש אספר לכן – איפה הייתי ומה עשיתי בפינת המלצות משלי.
איפה הייתי ומה עשיתי | פברואר 2020:
אני יודעת שאלה ימים שפחות. פחות יוצאות, פחות מסתובבות, פחות נפגשות ומוגבלות בפעילות שעושה לנו טוב. אבל הפינה הזו טובה לתמיד, איפה הייתי ומה עשיתי ימשיך להתפרסם ויחכה לימים הבאים עלינו לטובה.
פלינה-חנות לדברים יפים
את שולי, הבעלים של פלינה אני מכירה כבר הרבה שנים. כשאני צריכה מתנות לחגים או ביננו, משהו חדש לעצמי – אני קופצת לשם, למושב גני יוחנן. הגעתי ביום ראשון אחד, רגיל בלי תוכניות ורצונות מיוחדים, ישבתי על שפת הברכה, שתיתי לימונדה ששולי מכינה וכשרוחי טובה נכנסתי לחנות.
בפלינה יש בגדי מעצבות ופריטי יבוא ושולי יודעת לשלוף ולהראות לי בדיוק את הג'ינס הנכון, במידה הנכונה, להתאים לו גופיה ואני מוכנה לתחילת העונה.
אבל הכי הכי אני אוהבת את הפריטים לבית. כלי הגשה וטקסטיל, נרות ומפיצי ריח והכל בסטייל ויופי משכר. יש גם פריטים גדולים יותר של נגרות מקומית שאפשר למצוא רק אצלה וכלים של כדריות מקומיות. אהה! ושולי גם רוקחת ריבות, מכינה תרכיז לימונדה, שמן זית והכל מהמשק שהיא מטפלת בו.
לאחרונה, שולי הקימה 2 צימרים מהממים שנותנים חוויות אירוח מלאה כי זה מה ששולי יודעת -לעשות מה שהיא אוהבת – לארח, להכיר אנשים ולפנק.
סדנת אוכל טבעוני שמח – אצל עדי כהן סימן טוב
את עדי הכרתי במסגרת פרויקט החיים הטובים של סלונה והולמס פלייס. עדי היא בלוגרית אוכל ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני ומנהלת הקבוצה- מדברים טבעונות בכיף.
עדי החייכנית והמקסימה מהר מאוד גרמה לי לרצות להגיע אליה לסדנת האוכל הטבעוני שמתקיימת אצלה- וכך היה. היא מארחת אצלה במטבח לסדנאות, קבוצות של חברים/ת, משפחות, זוגות ואף קורסים של מספר מפגשים של בישול ביחד ולמידה של מתכונים טבעונים טעימים. אנחנו הכנו תפריט טעים במיוחד שכלל פסטה עם קציצות ברוטב אדום, לביבות ירקות, מרק כתום, סלט ירוק וקינואה ועוד דברים טעימים אש. חברות שלי עם ילדים טבעונים קיבלו ממני מתכונים אחרי הסדנא.
בחודש מרץ עוד הספקתי ללכת לאיבוד בהוד השרון לפני שיצאנו כולנו להרפתקה של הלא נודע…
בתקווה לימים יפים.