ביעור חמץ של גדי

ורד אמיר
0 תגובה

וגדי ממשיך להכין לנו דברים טובים .הוא אוהב להיות במטבח ואני אוהבת שהוא במטבח רק את הקלוריות שבאות יחד עם זה אני פחות אוהבת – במיוחד במתכונים ההונגרים שלו.

רגע לפני פסח כשאתן מפנות מהארון את החמץ ( וגם מי שלא..) מתכון אליפות לפשטידת אטריות מתוקה שאי אפשר להפסיק ליישר מקפה לקפה.

טעימה כשהיא בטמפרטורת החדר מיד אחרי אפיה ומתחסלת בשניה.

vered amir 40400 vered amir 40401 vered amir 40402

פשטידת אטריות מתוקה של גדי:

מצרכים:

– חבילה אטריות רחבות

– 1 כוס סוכר

– 1 כפית קינמון

– 100 גר׳ צימוקים

– 1 גבינה לבנה 9%

– 1 גביע קוטג'

– 4 ביצים

אופן ההכנה:

1.מבשלים  את האטריות לפי הוראות היצרן  שוטפים ומסננים.

2. מערבבים  את כל שאר החומרים ומוסיפים לאטריות.

3. שופכים את כל התערובת לתבנית משומנת מלבנית 25*30. 

4. אופים בחום 180 כשעה ורבע עד שמזהיב.

ובתיאבון.

vered amir 40403 vered amir 40407

Related Posts

השאירי תגובה