וגדי ממשיך להכין לנו דברים טובים .הוא אוהב להיות במטבח ואני אוהבת שהוא במטבח רק את הקלוריות שבאות יחד עם זה אני פחות אוהבת – במיוחד במתכונים ההונגרים שלו.
רגע לפני פסח כשאתן מפנות מהארון את החמץ ( וגם מי שלא..) מתכון אליפות לפשטידת אטריות מתוקה שאי אפשר להפסיק ליישר מקפה לקפה.
טעימה כשהיא בטמפרטורת החדר מיד אחרי אפיה ומתחסלת בשניה.
פשטידת אטריות מתוקה של גדי:
מצרכים:
– חבילה אטריות רחבות
– 1 כוס סוכר
– 1 כפית קינמון
– 100 גר׳ צימוקים
– 1 גבינה לבנה 9%
– 1 גביע קוטג'
– 4 ביצים
אופן ההכנה:
1.מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן שוטפים ומסננים.
2. מערבבים את כל שאר החומרים ומוסיפים לאטריות.
3. שופכים את כל התערובת לתבנית משומנת מלבנית 25*30.
4. אופים בחום 180 כשעה ורבע עד שמזהיב.
ובתיאבון.